Votohet ligji i cili mërgimtarëve ua mundëson votimin në ambasada e konsullata

Kuvendi i Kosovës ka votuar ligjin i cili mundëson mërgimtarëve të drejtën për të votuar në ambasada dhe konsullata.

Go to TOP