Show Biz

Veshur me peshqir, Kledi dhe Donaldi bëjnë pasarelë pranë pishinës

Donaldo dhe Kledi kanë dhuruar spektakël paraditen e sotme.

Teksa merrnin rreze në pishinë, ata veshën një peshqir, duke imituar femrat dhe nisën të bëjnë pasarelë.

Veprimi i tyre ka shkaktuar shumë të qeshura në shtëpi.

Pa asnjë problem, ata e zgjatën këtë pasarelë për disa minuta, duke hedhur fjalë me banorët.

Një moment kamera kap Fifin e cila nuk po qeshte por si e habitur po shihte djemtë.

Ndërsa Graniti, Arjola dhe shumë të tjerë po qeshnin dhe komentonin shokët e tyre.

Image
Image

Shfaq më shumë
//mauchopt.net/4/3473483