Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Vendi ku IS-i kryente ekzekutime bëhet shesh dashurie

Vetëm disa vite më parë, sheshi Al Naim, apo Parajsa, ishte skenë e frikshme e ekzekutimeve publike në Raka, Siri.

Por, sot, familjet dhe të dashuruarit e rinj mblidhen pranë strukturave harkore të tij.

Rrethrrotullimi i trafikut ishte gjithçka përveç xhenet, kur grupi Shteti Islamik (IS) kontrollonte Rakan, që ishte bastion i tij, ndërmjet viteve 2014 dhe 2017.

Go to TOP