Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Ushtria izraelite thotë se 137 pengje ende mbahen në Gaza

Ushtria e Izraelit tha se edhe 137 pengje po mbahen në Gaza.

“Ne jemi të vendosur të vazhdojmë të luftojmë, të çmontojmë Hamasin dhe të sjellim të gjithë pengjet në shtëpi”, tha zëdhënësi ushtarak izraelit Daniel Hagari.

Hagari tha se forcat izraelite goditën “mbi 400 objektiva të Hamasit në të gjithë Rripin e Gazës” në 24 orët e fundit.

Ai shtoi se sulmet “eliminuan” luftëtarët e Hamasit.

Komentet e tij vijnë ndërsa forcat izraelite vazhdojnë të godasin zonat në të gjithë Gazën, duke shkaktuar vdekje masive të civilëve dhe shkatërrimin e infrastrukturës thelbësore.

Go to TOP