Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Si u dënuan vrasjet e grave në Kosovë?

Vrasja e Liridona Murselit më 29 nëntor në Prishtinë ka shkaktuar reagim publik me kërkesa për ndaljen e dhunës mbi baza gjinore dhe vrasjes së grave.

Derisa ky rast është në fillim të hetimit nga organet e drejtësisë, ju rikujtojmë se si u trajtuan nga drejtësia rastet e fundit të vrasjeve të grave në Kosovë.

Go to TOP