Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

UNMIK-u dënon sulmin në veri: Autorët e tij të mbajnë përgjegjësi

Shefja e UNMIK-ut, Caroline Ziadeh, ka bërë thirrje që autorët e sulmit në veri ku u vra një polic të mbajnë përgjegjësi.

“Përfaqësuesja Speciale e Sekretarit të Përgjithshëm (PSSP) dhe Shefja e UNMIK-ut, Caroline Ziadeh shpreh dhimbjen dhe ngushëllimet e saj të thella për humbjen e jetës së një polici të Kosovës dhe dënon pa mëdyshje këtë incident tragjik në termat më të ashpër”.

Ajo njëherit i ka uruar shërim të shpejtë policëve të lënduar.

Më tutje, në një njoftim për media të UNMIK-ut, theksohet se ky mision po monitoron nga afër situatën dhe u kërkon të gjitha palëve të përmbahen.

Go to TOP