Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Ilir Meta reagon pas vrasjes së policit në veri

Ish-presidenti i Shqipërisë Ilir Meta ka reguar pas vrasjes së policit në veri.

Ai tha se Partia e Lirisë e dënon sulmin kriminal ndaj Policisë së Kosovës, që rezultoi me vrasjen e një polici dhe plagosjen e një tjetri.

“Kjo ngjarje e rëndë dhe e përsëritur tregon domosdoshmërinë e sundimit të ligjit. Mbështesim Policinë dhe autoritetet e Kosovës për të garantuar sigurinë publike dhe ndëshkuar autorët e kësaj ngjarje kriminale”, shkroi Meta në Facebook.

Go to TOP