Truprojat e Putinit: Shtatë burrat e panjohur që u ngritën në poste të larta

Ata ishin dikur truprojat personale të presidentit rus, Vladimir Putin, por tani mbajnë pozita të larta, si guvernatorë apo ministra qeveritarë.

Njëri prej tyre, madje, pohon ta ketë shpëtuar Putinin nga një ari.

Ai tani është sekretar i një bordi këshilltarësh presidencialë, që përbëhet prej guvernatorësh, deputetësh parlamentarë, kryeministrit dhe zyrtarëve tjerë rajonalë.

Go to TOP