Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Tea: Do doja të isha biseksuale

Gjatë një interviste në emisionin “S’e luan topi” në Top Channel, Tea është shprehur se do t’i pëlqente të ishte biseksuale e të kishte lidhje romantike edhe me vajzat.

“Kam puthur dhe Dean dhe Mikelën në buzë kur ishim aty, unë do doja shumë të isha biseksuale por nuk jam. Jam shumë straight, por s’do ishte keq dhe të isha biseksuale. Se femrat janë më të thjeshta për t’u kuptuar, janë më thjeshta për të komunikuar. Flas nga marrëdhëniet shoqërore. Kontakti me femrat më vjen më natyrshëm se sa me meshkujt. Kështu që besoj se marrëdhënia romantike do vinte më kollaj…”, tha Tea

.

Go to TOP