Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Tahiri: Kjo qeveri nuk është e aftë ta nxjerrë vendin prej sanksioneve

Shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri, shtroi çështjen e raporteve për themelimin e dy komisioneve hetimore parlamentare, njëra për mbarëvajtjen e punës dhe degradimet në sferën e angazhimit diplomatik, si dhe ai për hetimin e “rastit Dehari”, të cilat ishin në rend dite në javën e shkuar.

Tahiri shprehu kritika ndaj partisë në pushtet lidhur me trajtimin për këto dy komisione, duke pamundësuar themelimin e këtyre komisioneve.

 “Kjo qeveri nuk është e aftë ta nxjerrë vendin prej sanksioneve”, deklaroi ai, derisa shtoi se si PDK angazhohet që vendi të shkojë në zgjedhje.

Tahiri më tej bëri të ditur se PDK nuk do t’i votojë marrëveshjet ndërkombëtare, përderisa, shtoi ai, vendi është i sanksionuar nga BE.

Go to TOP