Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

AAK: U trajtuan temat protokollare e jo ato jetike

Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, theksoi se temat që janë trajtuar në mbledhjen e Kryesisë së Kuvendit janë protokollare, administrative dhe jo ato që janë jetike për qytetarët e vendit.

Ai qartësoi se AAK do të nisë nisma që janë jetike për qytetarët e vendit e që, sipas tij, janë: Ligji për sigurime shëndetësore; Ligji për pagën minimale, si dhe suficiti në buxhetin e qeverisë, etj.

Tahiri tha se kanë mbledhur nënshkrimet për thirrjen e një seance të jashtëzakonshme për Ligjin e Sigurimeve Shëndetësore. Ai shtoi se AAK do të merret me pagat në sektorin publik, duke shtuar se paga mesatare duhet të jetë 1000 euro, dhe në fund tha se do të merren edhe me Ligjin për Pagën Minimale.

Go to TOP