Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Sveçla në Belgjikë, merr mbështetje për anëtarësimin e Kosovës në organizata ndërkombëtare

Ministri i Brendshëm, Xhelal Sveçla, ka takuar zëvendëskryeministren e Belgjikës, Petra De Sutter.

Sveçla ka shkruar se zëvendëskryeministrja Sutter ka shprehur gatishmërinë për mbështetje për Kosovën në anëtarësimin në organizata ndërkombëtare.

“Diskutuam për projekte konkrete në fushën e administratës publike, konkretisht në projektet tona në fushën e digjitalizimit të shërbimeve publike dhe procedurave administrative, proceset e rekrutimit si dhe në përmirësimin e sigurisë kibernetike.  Me këtë rast Prof.Dr. Petra De Sutter shprehu gatishmërinë e saj për mbështetjen e shtetit belg në projektet e administratës publike si dhe anëtarësimin e Kosovës në organizata ndërkombëtare. Gjatë këtij takimi miqësor u dakorduam për nevojën e zgjerimit dhe fuqizimit të bashkëpunimit mes dy vendeve tona”, ka shkruar Sveçla.

Go to TOP