Suharekë: Hyjnë me forcë në shtëpi dhe vjedhin para e stoli ari

Një person në Suharekë ka raportuar në polici të mërkurën se persona të panjohur i kanë hapur me forcë shtëpinë e tij dhe kanë vjedhur para të gatshme dhe stoli ari në vlerë të konsiderueshme.

Bëhet e ditur se rasti është duke u hetuar nga njësitet kompetente.

Go to TOP