EKONOMI

Subvencionet për grurin luftojnë informalitetin

Në janar të këtij viti Komuna e Suharekës kishte bërë thirrje për të gjithë qytetarët e komunës të cilët kanë qenë të infektuar me COVID-19 që të aplikojnë për subvencionim.

Por mungesa e mjeteve dhe numrit të madh të qytetarëve kanë bërë që komuna të kërkojë shfuqizimin e këtij vendimi.

Kjo arsyetimin që ka numër shumë të madh të rasteve me COVID-19 dhe nga pamundësia për t’i mbuluar shpenzimet e tyre, ka kërkuar shfuqizimin e këtij vendimi.

Mirëpo shfuqizimi i këtij vendimi ishte kundërshtuar nga partitë opozitare në Suharekë.

Shfaq më shumë
//dacmaiss.com/4/3473483