Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Studimi i ri tregon se a lidhet madhësia e penisit me madhësinë e hundës?

Një studim i fundit i botuar në revistën “Basic and Clinical Andrology” tregon se ka vërtet një korrelacion midis madhësisë së hundës dhe madhësisë së penisit.

Një ekip studiuesish japonezë studiuan kufomat e 126 burrave të moshës së mesme.

Ata morën një sërë matjesh, duke përfshirë gjatësinë, peshën e trupit, peshën e testikujve, perimetrin e penisit dhe gjatësinë e tij.

Ata gjithashtu hoqën gjatësinë e penisit të shtrirë, për të cilin studiuesit thanë se më së miri matet gjatësia e mundshme e penisit në ereksion, shkruan Fatherly, transmeton Klankosova.tv.

Studiuesit gjetën një lidhje midis madhësisë së penisit dhe madhësisë së hundës, e matur si distanca nga qendra e syve të secilit subjekt deri në vendin ku fillon vrima e hundës.

Sipas studimit, gjatësia  minimale te meshkujt me përmasa të mëdha të hundës ishte 13.4 cm, nga ana tjetër, studiuesit zbuluan se midis kufomave me hundë të vogla, gjatësia e penisit më pak të shtrirë ishte vetëm 10.4 cm.

Studiuesit arritën në përfundimin se “fakti që madhësia e hundës lidhet me gjatësia e penisit të shtrirë tregon se gjatësia e penisit mund të mos përcaktohet nga mosha ose pesha e trupit, por është përcaktuar tashmë para lindjes.

Go to TOP