Sot inaugurohet objekti i ri i Departamentit për Prodhimin e Dokumenteve

Sot do të inaugurohet objekti i ri i Departamentit për Prodhimin e Dokumenteve Ministria e Punëve të Brendshme, i cili është në kuadër të Agjencisë për Regjistrim Civil.

“Në inaugurimin e objektit do të marrin pjesë: Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Albin Kurti, ministri i Punëve të Brendshme, z. Xhelal Sveçla, si dhe u.d drejtori i Agjencisë për Regjistrim Civil, z. Blerim Camaj”, njofton zyra për informim e MPB.

Ceremonia do të mbahet sot, (5 mars 2024), në objektin e ish-Rilindjes, dhe fillon në ora 08:30.

Go to TOP