Rajoni

Sot fillon sezoni skijimor në Kodrën e Diellit, lëshohet në përdorim sistemi i ri për ndriçim

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi bashkërisht me ministrin e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Jetësor, Naser Nuredini dhe drejtori i ELEM Turs, Adem Avziu sot do të vizitojnë qendrën skijimire në Kodrën e Diellit.

Në kuadër të vizitës, ata do të mbikëqyrin aktivitete për modernizim të qendrës skijimore.

Gjatë ditës së sotme në Kodrën e Diellit do të lëshohet në përdorim sistemi i ri për ndriçim me çka do të bëhet edhe hapja e sezonit të ri skijimor.

Shfaq më shumë