Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

“Si fëmijë”, Vesa Vllasaliu thotë se është e shokuar nga fjalët e Shqipes në klipin me Adrin

Adri dhe Shqipja kanë nxitur shumë debat te banorët e tjerë me një klip që u shfaq në spektakël.

Ata kanë diskutuar për një pjesë të konkurrentëve dhe në këtë e kanë edhe Vesa Vllasaliun.

Pas klipit, një reagim u bë edhe nga bukuroshja nga Gjilani, e cila tha se është pak e shokuar nga ato që ka parë.

Foto: Screenshot/YouTube

“Jam pak e shokuar se këto fjalë nuk mi ka thënë Shqipja asnjëherë në sy. Për ty ne të gjithë jemi fëmijë. Ti të gjithëve po i thua fëmijë. I përmenda disa gjeste, se më ka thënë fëmijë”, u shpreh ajo.

Vesa tutje shtoi: “Nuk më erdhi në rregull me i thënë të tjerëve se jam fëmijë. Në rregull jemi”.

Foto: Screenshot/YouTube

Në debat u përfshi sërish Shqipja duke thënë se fëmijë e ka cilësuar vetëm Vesën, jo të gjithë.

Veç kësaj, u akuzua edhe Gani Gërmiu, duke thënë se nuk është i njëjtë nëse nuk pi. 

Go to TOP