Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Shpikjet e para në botë

Tashmë ato gjëra janë krejt të zakonshme për njerëzit.

Përdorimi i tyre është i përditshëm dhe madje disa prej tyre edhe mund të konsiderohen si “demode”, përcjell Klankosova.tv.

Por, pajisjet si telefoni, televizori, biçikleta, kamera, aeroplani e shumë të tjera, janë ndër shpikjet e para në botë.

Më poshtë mund të shihni pamjet e këtyre shpikjeve:

Kompjuteri i parë në botë

Biçikleta e parë në botë

Motoçikleta e parë në botë

Vetura e parë në botë

Televizori i parë në botë

Telefoni i parë në botë

Miss-i i parë në botë

Topi i parë i kriketit në botë

Treni i parë motorik në botë

Kitara e parë në botë

Telefoni i parë celular në botë

Kinemaja e parë në botë

Paratë e para letre në botë

Frigoriferi i parë në botë

Roboti i parë në botë

Raketa e parë në botë

Topi i parë i futbollit në botë

Video-loja e parë në botë

Virusi i parë kompjuterik në botë

Kamera e parë në botë

Faqja e parë e internetit në botë

Rrezet e parë në botë

Helikopteri i parë në botë

Videoja e parë në Youtube

Aksidenti i parë me makinë në botë

Aeroplani i parë në botë

Bateria e parë në botë

Radio e parë në botë

Mitralozi i parë në botë

Fotografia e parë në botë

Bodybuilderi i parë në botë

Go to TOP