Shpendi: Ishte vit i rëndësishëm, u rrita shumë

Sulmuesi i Cesenas, Christian Shpendi, ka folur në ‘Il Resto del Carlino’ për sezonin e tij.

“Ishte një vit i rëndësishëm, sigurisht. Si të mos e them pas gjithçkaje që fituam. Çështja kryesore është se ne arritëm gjithçka që synuam të arrinim që nga dita e parë e grumbullimit. Ne donim të rrëmbenim gjithçka që ishte në dispozicion dhe e bëmë”, tha ai.

Në nivel ekipor dhe, duke menduar për të, edhe individualisht.

“Unë u rrita shumë, duke përfituar nga hapësira më e madhe që gjeta në fushë. Rritja e kohës së lojës në këtë aspekt është e rëndësishme, sepse të vendos edhe përpara përgjegjësive në rritje. Stimujt pozitivë, të cilët janë erëza e një futbollisti jeta e përditshme”, ka pohuar sulmuesi shqiptar. 

Go to TOP