Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Shkurte Fejza gjyshe e lumtur, ja si e mban nipin

Pas përmbylljes së një sezone të suksesshme me dasma e ahengje, Shkurte Fejza po i shijon ca ditë të bukura pushimi.

Siç është zbuluar tashmë, këngëtarja pushimet i ka kaluar me të bijat dhe nipin e vogël, Diellin.

Edhe gjatë këtyre ditëve, Shkurte Fejza ka treguar kujdes dhe afeksion ndaj të voglit, që është bërë dashuria e madhe e saj, shkruan “Kosovarja”.

Ja edhe një foto e ëmbël e këngëtares me nipin e saj.

Go to TOP