EKONOMI

Shahini: Ekonomia kosovare po zhvillohet në baza vetanake, pa mbështetje institucionale

AKB ndau mirënjohje për “Al Trade Centar” me motivacion për Inovacion dhe investime në Kosovë me rastin e 22 vjetorin të themelimit të kompanisë dhe fillimin e kompleksit “Linda Rezidence” në Fushë Kosovë.

“Vendi po kalon krizën ekonomike dhe pandemike, e pa mbështetjen e qeverisë për ndërmarrësit kosovar, çdo investim kërkon financa e këto në Kosovë janë më të shtrenjta në Ballkan.

Ekonomia kosovare po zhvillohet në baza vetanake pa mbështetje institucionale që ky është shembull i keq”, tha kreu i AKB-së, Agim Shahini.

Sokol Gashani, pronar i “Al Trade Centar”, e falënderoj AKB për përkrahjen që po i jep komunitetit të biznesit në Kosovë si zë i fuqishëm dhe strehë për ne. /Kosova.info/