Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Save the Children: Dështimet diplomatike kushtojnë mijëra jetë

Në prag të një takimi të ngushtë të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, shoqata bamirëse Save the Children ka kritikuar përpjekjet e dështuara të liderëve ndërkombëtarë për të siguruar një armëpushim të përhershëm në Gaza.

“Kjo pauzë e shkurtër do të përfundojë të mërkurën, dhe pa një armëpushim, fëmijët e Gazës janë lënë të përjetojnë edhe një herë një makth”, thuhet në një deklaratë nga organizata bamirëse.

Të paktën 6,000 fëmijë janë vrarë në Gaza që nga fillimi i konfliktit, sipas ministrisë së shëndetësisë të udhëhequr nga Hamasi në enklavë.

Por Save the Children tha se numri i vërtetë i fëmijëve të vrarë deri më tani ka të ngjarë të jetë më i lartë.

“Me sfidat në mbledhjen dhe verifikimin e shifrave të viktimave që nga 11 nëntori për shkak të kolapsit të komunikimeve dhe shërbimeve në spitalet në Gaza, realiteti ka të ngjarë të jetë më i lartë. 4,400 fëmijë të tjerë raportohen të zhdukur me gjasë të varrosur nën rrënoja”, thuhet në deklaratë.

Dështimi i komunitetit ndërkombëtar për të rënë dakord për një armëpushim po kushton mijëra jetë, përfundoi organizata bamirëse.

gaza
Go to TOP