Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Rozana ka një lutje publike: Mos publikoni foto të varreve, mbajini në zemër

Rozana Radi ka bërë një lutje publike për të gjithë.

Artistja, e cila njihet për natyrën e saj të hapur për të reaguar për çështje të ndryshme sociale që e shqetësojnë, kësaj radhe bëri një thirrje për ata që publikojnë foto të varreve të familjarëve të tyre.
“Nuk ka gjë më të vështirë për mua kur shikoj njerëz që postojnë foto tek varret e familjarëve të tyre! Ju lutem mos e bëni! Askush nga ata që nuk jetojnë më nuk do ta donte këtë gjë!

Mbajini në zemër kujtimet, dashurinë, dhimbjen. Çfarë do t’i tregoni “popullit” të Facebook dhe Instagram me këto foto?

Ka disa gjëra që nuk ndahen me të gjithë! Ndaj quhet paqe e perjetshme!”, ka shkruar Radi, duke marrë shumë konfirmime nga ndjekësit.

Go to TOP