Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Ronela Hajati thotë se nuk do të japë intervista këto kohë, tregon edhe arsyen

Këngëtarja shqiptare, Ronela Hajati, ka treguar se nuk do të japë intervista këto kohë.

Ajo ndër të tjera zbuloi edhe arsyen.
Ronela u shpreh se nuk do të dalë në media derisa të mbarojë të gjitha projektet muzikore që ka në kokë.

“Dhe po. Unë iu them jo të gjitha intervistave derisa t’i përfundoj të gjitha projektet që kam në kokë. Zemra ime duhet të flasë për gjërat që njerëzit duhet të dinë.”, ka shkruar ndër të tjera ajo.

Këngëtarja shqiptare po punon ditë dhe natë për këngë të reja, prandaj këto kohë nuk do ta shihni në emisione televizive. Poashtu, ajo është duke kënduar gjithandej trojeve shqiptare, pasi është goxha e kërkuar.

Go to TOP