Reparti i Psikiatrisë për Fëmijë: Investime jashtë, por defekte brenda

Në Repartin e Psikiatrisë për Fëmijë dhe Adoleshentë, këtë muaj u bë përurimi i disa investimeve nëpërmjet një projekti për efiçiencë të energjisë.

Investime të pjesshme u bënë edhe brenda repartit, por brenda gjendja nuk është aq e mirë.

Derisa Qeveria thotë se punimet po vazhdojnë, udhëheqësit e klinikës shprehen kritikë për investimet dhe mënyrën se si po bëhen ato.

Go to TOP