Rama jep lajmin e mirë, mbi 19 mijë fermerë përfitojnë naftë falas

Përmes një postimi në Facebook, kryeministri shqiptar Edi Rama ka bërë të ditur për rritjen e eksporteve bujqësore dhe pajisjen e 19 mijë e 412 fermerëve me kartën e naftës.

Kartat e naftës kanë një sasi prej 4,138,198 litrash, të cilat do të jenë të shfrytëzueshme nga fermerët për kryerjen e punimeve të mekanizuara në bujqësi.

“Mirmëngjes, dhe me lajmin e mirë se ndërkohë që kemi rritje të mëtejshme të eksporteve bujqësore, deri tani 19,412 fermerë janë pajisur me kartën e naftës baraz me një sasi prej 4,138,198 litrash, për kryerjen e punimeve të mekanizuara në bujqësi në një proces që vijon me furnizim me Naftë Falas nga Skema Kombëtare e Mbështetjes 2023, ju uroj një ditë të mbarë” ka shkruar Rama në llogarinë e tij në Facebook.

Go to TOP