Kombëtare

Publikohet programi i Daut Haradinajt, tregon ndryshimet që synon në Prishtinë

Kandidati për kryetar të Prishtinës, Daut Haradinaj, ka bërë publik programin e tij për Prishtinën.

Haradinaj u shpreh se ky plan është punuar me kujdes nga ekspertët e secilës lëmi

“Ky plan është punuar me kujdes nga ekspertët e secilës lëmi, për të sjellur tek ju një ide si do e bëjmë ndryshimin në politikën menaxhuese, strategjinë dhe rifunksionalizmin e Prishtinës”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.

Tutje, Haradinaj tha se do të jetë vazhdimisht i hapur për qytetarët, duke bashkëpunuar me ta për një kryeqytet të dinjitetshëm.