Hi TechTop Lajmi

Prezantohet iPhone 13 Pro Max që kushton 9,150 dollarë me dhëmb T-Rex 80 milionë vjeçar

Po, e keni lexuar mirë –  ky është iPhone 13 Pro Max, i cili ka një “dhëmb dinozauri” në të.

Në anën e pasme të këtij telefoni është një dhëmb dinozauri T-Rex dhe celulari kushton 9150 dollarë.

Dhëmbi i dinozaurit T-Rex i vendosur në telefon është 80 milionë vjet i vjetër.

Ekziston gjithashtu një pamje 3D e T-Rex në pjesën e pasme të telefonit.

Janë bërë vetëm shtatë modele dhe duket qartë se janë shitur në pak sekonda.

Shfaq më shumë