Policia me aksione në disa komuna, ka të arrestuar

Policia e Kosovës mëngjesin e së mërkurës ka zhvilluar aksione në disa lokacione të ndryshme të vendit.

Në lidhje me këto aksione, Demos ka kontaktuar me Policinë derisa të njejtit kanë dhënë detjae shtesë.

“Policia e Kosovës në bashkëpunim dhe koordinim me organet e drejtësisë, janë duke realizuar disa operacione policore, në disa lokacione/rajone të ndryshme. Pas përfundimit të operacioneve, do të bëhen të ditura detajet shtesë rreth këtyre operacioneve policore”, ka konfirmuar Policia.

Go to TOP