EKONOMI

Podcast: Dokufest-i në sytë e vizitorëve të huaj

Festivali ndërkombëtar i filmit dokumentar dhe atij të shkurtër, Dokufest në Prizren, ka sjellë shumë vizitorë nga vende të ndryshme të botës, disa prej tyre jo për të parën herë.

Shumica e këtyre vizitorëve fillimisht kishin vetëm njohuri bazike për Kosovën, kryesisht të lidhura me luftën e fundit të viteve ’90. REL ka folur me disa prej tyre dhe ata u shprehën të befasuar me mikpritjen e vendasve.

Shfaq më shumë
Back to top button
escort mersin - izmir escort