Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Pjesa e parë: Shqipëria-Ishujt Faroe 0:0

Ka përfunduar baraz pjesa e parë në mes të Shqipërisë dhe Ishujve Faroe.

0:0 është rezultati në “Air Albania”.

Sonte kombëtarja shqiptare është në kërkim të fitores për ta siguruar vendin e parë në grupin E.

Skuadra e Sylinhos, e ka siguruar kualifikimin në “EURO 2024”.

Go to TOP