Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Pingpong/Organizohet turneu ”Dita e Flamurit” për senior dhe veteran

Në këtë vikend për hir të ditës së flamurit FPPK ka paraparë të organizoj turneun “Dita e Flamurit” për Senior dhe Veteran në ShFMU “Tefik Çanga” në Ferizaj.

“Të shtunën, me 25 nëntor nga ora 10:00 është paraparë organizimi i turneut të veteranëve ‘’Dita e Flamurit’’’ për 5 grupmosha:

• 40 – 49 vjeçar (të lindur në vitin 1983 ose përpara)

• 50 – 59 vjeçar (të lindur në vitin 1973 ose përpara)

• 60 – 65 vjeçar (të lindur në vitin 1963 ose përpara)

• 66 – 70 vjeçar (të lindur në vitin 1957 ose përpara)

• Mbi 71 vjeçar (të lindur në vitin 1952 ose përpara), dhe në kategorinë çifte.

Shorti për Veteranë do të hidhet para fillimit të garave.

Ndërsa të dielën, me datë 26 nëntor, do të organizohet turneu për seniorë “Dita e Flamurit Kombëtar”.

Paraqitjen e lojtarëve për senior dhe Veteranë, duke specifikuar kategorinë, ju lutem e bëni deri më datën 22 nëntor në ora 23:00.

Klubet duhet të paraqesin lojtarët(seniorët) e interesuar deri më 22 nëntor në ora 23:00, vetëm në emailin [email protected]

Shorti do të hidhet nga komisioni i garave me datën 23 nëntor online e të gjithë të interesuarit mund të marrin pjesë.

Urime Dita e Flamurit, 28 nëntori”, thuhet në komunikatën për media të FPPK-së. /Kosova.info/

Go to TOP