Penza, kampione e ligës U16, për edicionin 2023/24

Penza ka triumfuar në finalen e dytë të playoff-it ndaj Bashkimit me rezultat 73-88 kështu duke u shpallur kampione për grupmoshën U-16.

Medaljet për dy skuadrat dhe kupën i dorëzoi, Komisari i Grave për të Rinj, Xhelal Mumini. 

Në përgjithësi Penza triumfoi në playoff me seri 2-0, ndërsa ndeshjen e parë e kishte fituar me rezultat 73 –70.

Go to TOP