Osmani dhe Rutte flasin për të ardhmen euroatlantike të Kosovës

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, në Samitin e Paqes është takuar me kryeministrin e Holandës, Mark Rutte.

Ajoka thënë se ka folur me të për të ardhmen euro-atlantike të Kosovës. /Kosova.info/

Go to TOP