Organizohet java e gjashtë e kampionatit ekipor në ligat U15 (M&F) dhe U19 (M&F)

Këtë të shtunë, me datë 23 shtator në ShFMU “Tefik Çanga” në Ferizaj, do të organizohen xhiro e tetë dhe e nëntë për ligën U15 për femra dhe meshkuj (A dhe B) dhe ligën U19 për meshkuj dhe femra.

Ndeshjet do të fillojnë nga ora 10:00 me kategorinë U15M, për te vazhduar nga ora 13:00 me U19 M dhe F dhe U15F, dhe gjatë ditës pritet të ketë ndeshje mjaft interesante.

Orari i ndeshjeve:

https://www.fppk.com/sq/orari-i-garave-ekipore/
Go to TOP