Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

“Teshat nuk m’definojnë”, sot në Prishtinë mbahet aktivitet vetëdijesues për parandalimin e dhunës seksuale

Sot në Prishtinë mbahet një aktivitet vetëdijesues për parandalimin e dhunës seksuale.

Aktiviteti do të mbahet sot në sheshin “Skenderbeu”, në Prishtinë nga ora 10:00.

“Ju ftojmë të bashkangjiteni me grupin Respect Our Rights – ROR në aktivitetin kryesor të fushatës vetëdijësuese për mosdiskriminim dhe parandalimin e përdhunimeve seksuale ‘Teshat nuk m’definojnë’. Ky aktivitet përmban një instalacion i cili e përfaqëson zërin tonë në lidhje me ngacmimet seksuale ndaj fëmijëve”, thuhet në njoftim.

Organizata “Syri i vizionit”, thekson se përmes kësaj fushate synojnë të rrisin vetëdijësimin e qytetarëve në lidhje me këto dukuri.

Kjo fushatë  realizohet  në kuadër të programit në fushën e mbrojtjes së fëmijëve dhe qeverisjes me të drejtat e tyre “Detyrimi ynë për të Ardhmen – Mbrojtja e Fëmijëve dhe Qeverisja e të Drejtave të Fëmijës” i cili zbatohet nga organizata Syri i Vizionit në partneritet me Save the Children, zyra në Kosovë, dhe financohet nga Agjencia Suedeze për Zhvillim Ndërkombëtar. 

Go to TOP