Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Njihuni me Xhenetën e zarfit të zi në “Big Brother Vip Kosova”

Emri i saj është i përmendur në secilën javë të Big Brother Vip Kosova.

Dhe sa herë që përmendet emri i saj, emocionet tek banorët ngriten në Vip Kosova.

Bëhet fjalë për Xheneta Qorollin, personazhin që mbanë zarfin e zi. Xheneta është e martuar, dhe është nënë e një djali.

Go to TOP