Një grua raportohet e zhdukur në Fushë Kosovë

Një grua është raportuar e zhdukur në Fushë Kosovë.

Rastin në polici e ka lajmëruar një burrë i cili ka thënë se viktima është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Rasti është nën hetime.

Go to TOP