Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Netanyahu uron presidentin e zgjedhur të Argjentinës, dhe e falënderon për mbështetjen e tij gjatë luftës

Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu, ka uruar Javier Milei që i fitoi votimet, të cilat i mundësuan atij të bëhet president i zgjedhur i Argjentinës.

Ai gjithashtu e falënderoi atë për mbështetjen e tij ndaj Izraelit gjatë luftës me Hamasin.

“Kryeministri falënderoi presidentin e zgjedhur për qëllimin e tij për të zhvendosur ambasadën e Argjentinës në Jerusalem dhe e ftoi atë të vizitojë Izraelin”, thuhet në deklaratën e zyrës së Netanyahut.

Go to TOP