Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Në mungesë kuorumi, Kuvendi nuk miraton Projektligjin për deklarim të pasurisë

Kuvendi i Kosovës ka vazhduar sot punimet e seancës plenare, por nuk ka pasur kuorum për ta miratuar në lexim të dytë Projektligjin për deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë dhe të dhuratave, dhe as raportin vjetor të Agjencisë Kosovare të Privatizimit për vitin 2021.

Në rend dite në seancën e sotme janë edhe shqyrtimi i Mocionit për shkarkimin e Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, si dhe formimi i Komisionit ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për një (1) anëtar të Bordit për Ankesa të Mediave.

Go to TOP