Në kinemanë Armata të Prishtinës sot nga ora 16:30 keni mundësinë të takoni aktorin dhe regjisorin e njohur izraelit dr. te Roy Horovitz

Nën organizimin e “Qendra Multimedia”, Dr. Roy Horovitz, njëri prej aktorëve dhe regjisorëve teatri më të shquar në Shtetin e Izraelit, do të prezantohet sot, në 16:30, në “Kino ARMATA” në kuadër të “Kosovo Theatre Showcase”, në Prishtinë, në panelin e quajtur “Tregu Ndërkombëtar i Teatrit”, transmeton Kosova.info.

Tregu Ndërkombëtar i Teatrit është krijuar për të bashkuar profesionistë ndërkombëtarë të teatrit për të ndarë idetë dhe përvojat nga puna e tyre në shtëpi. Menaxherët, regjisorët dhe producentët e teatrit hapen për punën e tyre dhe flasin për produksionet teatrore që kanë punuar së fundmi, si dhe për vizionet e tyre për të ardhmen. Ky event është një mundësi e mirë për ndërveprim për të sjellë bashkëpunime të reja dhe për të forcuar ato ekzistuese.

Në mesin e prezantuesve do të jenë Agata Tomšić dhe Davide Sacco (ErosAntEros) nga Italia, Jakub Skrzyëaneki (SlaskiTheatre) nga Polonia, Aurela Kadriu (Multimedia Center/Negotiation Peace Theatre) nga Kosova, Lea Kukovičić (Bunker) nga Sllovenia, Adrenfesti Morina ) nga Kosova dhe Klaus Karlbauer (artist multimedial) nga Austria.

Rreth Autorit:

dr. Roy Horovitz është i njohur globalisht për punën e tij dhe është shfaqur jo vetëm në teatër, por edhe në televizion dhe film. Ai ka dhënë mësim dhe ka udhëhequr seminare në universitete dhe departamente të teatrit shkollor në të gjithë Izraelin dhe është një lektor i njohur për analizën e dramës dhe performancës izraelite.

Në faqen e linkut të mëposhtëm do të gjeni artikullin “Broadway World” për produksionet e Dr. Roy Horovitz: Lidhje

Go to TOP