Në AShAK hapet ekspozita në 25-vjetorin e ndërhyrjes së NATO-s

Në hapësirat e AShAK me rastin e 25-vjetorit të ndërhyrjes së NATO-s, u hap ekspozita e botimeve që janë shkruar për Kosovën në gjuhë të huaja Kosova në gjuhët e botës”.

Për këtë organizim folën Akademik Mehmet Kraja dhe kryetari i Kuvendit të Kosovës Glauk Konjufca. Ekspozita u cilësua si e një rëndësie të madhe për Kosovën. /rtk/

No description available.
No description available.
No description available.
No description available.
No description available.
No description available.
No description available.
No description available.
No description available.
Go to TOP