Ndahen afro 700 mijë euro për ndërtimin e rrugës që shpie tek “Ujëvara e Mirushës”

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi ka pritur në takim kryetarin e Malishevës, Ekrem Kastrati.

Durmishi dhe Kastrati, nënshkruan memorandumin e mirëkuptimit me Komunën e Malishevës për financimin e projektit të infrastrukturës, që kap vlerën e 697 mijë euro.

“Këto mjete i kemi dedikuar për projektin e rëndësishëm të realizimit të rrugës që të shpie tek 𝐔𝐣𝐞̈𝐯𝐚𝐫𝐚 𝐞 𝐌𝐢𝐫𝐮𝐬𝐡𝐞̈𝐬”, tha Durmishi.

Go to TOP