Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Murati: Mbi 100 milionë euro tjera investime për një ambient më të pastër në trajtimin e ujërave të zeza

Ministri i Financave, Hekuran Murati ka njoftuar se mbi 100 milionë euro tjera investime do të destinohen për një ambient më të pastër në trajtimin ujërave të zeza dhe menaxhimin mbeturinave të ngurta.

Tutje ai ka theksuar se shumica e investimit do të jetë përmes mbështetjes nga grantet e ofruara nga Qeveria e Gjermanisë përmes KfW, dhe Bashkimit Evropian.
Postimi i plotë

Edhe mbi 100 milionë euro tjera investime për një ambient më të pastër në trajtimin ujërave të zeza dhe menaxhimin mbeturinave të ngurta.
Shumica e investimit do të jetë përmes mbështetjes nga grantet e ofruara nga Qeveria e Gjermanisë përmes KfW, dhe Bashkimit Evropian.
Ndajmë vlerat e njëjta, andaj edhe po thellojmë bashkëpunimin në vazhdimësi.

Go to TOP