Kosova.info

Mjeku i Klinikës së ORL-së e lë përfundimisht punën në QKUK

Ish drejtori i Klinikës së ORL-së në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, Hajdin Thqi, nuk do të shërbejë më si mjek në këtë klinikë.

“Vendimi ka të bëjë me shëndetin tim dhe është personal pa imponim dhe i pa kthyeshëm”, është shprehur ai për Gazetën Shneta.

Gazeta ditë më parë ka raportuar se tre mjekë të ORL-së pritet të lënë punën në këtë klinikë në mesin e tyre ka qenë edhe Thaqi.

escort mersin - izmir escort