Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Mit apo e vërtetë, a tërheqin fatin e keq macet e zeza?

Të gjithë keni dëgjuar se duhet të kaloni rrugën nëse shihni një mace të zezë duhet të bëni tre hapa prapa sa më shpejt që të mundeni. E çmendur, apo jo? Por fakti është se paragjykimet për macet e zeza janë të shumta.

Vite më parë, ata konsideroheshin si bartës të fatit të keq dhe shpesh shoqëroheshin me magji, vdekje dhe bestytni të ndryshme. Prandaj, këto keqkuptime i kanë bërë njerëzit të besojnë se macet e zeza janë më agresive se të tjerat.

Sado të besueshme të jenë historitë e shtrigave, magjive dhe maceve të zeza, e vërteta është se ato nuk ndryshojnë nga macet e ngjyrave të tjera kur bëhet fjalë për personalitetin e tyre. Nëse shihni një mace të zezë që tregon shenja agresioni, mund të jetë për shkak se ajo ka pasur përvoja të këqija me njerëzit në të kaluarën.

Miti i parë që duam të hedhim poshtë sot në favor të maceve të zeza është ai në lidhje me besimin se ato sjellin fat të keq. Por edhe pse ky mit në dukje është po aq i vjetër sa koha, ai në të vërtetë nuk ka asnjë pikë kontakti me të vërtetën. Në fakt, ka disa vende që i konsiderojnë macet e zeza për të sjellë fat dhe bekime.

Edhe pse macet e zeza në thelb nuk ndryshojnë shumë nga macet e ngjyrave të tjera, sepse si të tjerat mund të jenë lozonjare dhe të tërhequra, ajo që mund të vihet re tek ata është se ato kanë një karakter shumë më të relaksuar se pjesa tjetër e komunitetit të maceve.

Gjithashtu, edhe pse filmat e Hollivudit u kanë dhënë një emër të keq maceve të zeza, ato nuk janë në thelb të liga.

Go to TOP