Kosova.info

Ministria publikon çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

Siç njofton ministria, çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës është si në vijim.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.75  €  për litër; Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.69  € për litër; Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78  €  për litër“, njofton ministria.

Çmimet e lartëcekura vlejnë për datën 12/07/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit. 

escort mersin - izmir escort