‘Më ndaloi zemra’- Arnold Schwarzenegger tregon si e zbulon ‘fëmijën e fshehtë’

Aktori i njohur Arnold Schwarzenegger do të “tregojë historinë e jetës së tij” në serialin e ardhshëm dokumentar me tre pjesë “Arnold”, i cili pritet të dalë pas 2 ditësh, më 7 Qershor. Në serialin zbulues, Schwarzenegger do të kujtojë dhe diskutojë momentin kur ish-gruaja e tij u përball me të për lidhjen e tij paralele.

Aktori 75-vjeçar do të tregojë se si “zemra e tij ndaloi” kur gruaja e tij Maria Shriver zbuloi se ai kishte një fëmijë me sanitaren e tyre Mildred Baena.

Në vitin 1996, Schwarzenegger ishte i lidhur me kujdestaren e shtëpisë Mildred Baena, e cila mbeti shtatzënë dhe mirëpriti një fëmijë nëntë muaj më vonë, që ndodhi vetëm pesë ditë pas lindjes së djalit të Shriver dhe Schwarzenegger, Christopher.

Në atë kohë, askush nuk e dinte se djali i Baenës ishte në të vërtetë fëmija i aktorit të famshëm ose se Christopher ishte gjysmë vëllai i tij. Por ndërsa djali i shërbëtores së shtëpisë, Jozefi, u rrit, Baena vuri re se ai i ngjante shumë aktorit të famshëm me të cilin kishte qenë në një lidhje disa muaj para se të priste djalin e saj.

Vetëm në vitin 2010, kur Jozefi ishte 13 vjeç, ai mësoi se kush ishte babai i tij biologjik.

Schwarzenegger tani është hapur në lidhje me lidhjen dhe se si “zemra e tij ndaloi ” kur ish-gruaja e tij u përball me të për lidhjen në një seancë këshillimi.

“Një ditë, këshilltari tha, ‘Sot Maria dëshiron të jetë shumë specifike për diçka. Ajo dëshiron të dijë nëse ju jeni babai i Jozefit. Mendova se zemra ime ndaloi. Dhe më pas thashë të vërtetën ”, tha aktori.

Go to TOP