Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Me disa meshkuj nuk duhet të bëni kurrë seks

Femrat kur vjen puna tek seksi nuk kanë fort dëshirë që t’i pyesin butësisht apo me edukatë të tepruar, e madje duan që iniciativën ta marrin meshkujt të parët

Mirëpo jo të gjithë meshkujt ia dalin mbanë, pasi ka nga ata që bëjnë disa ‘gafa’ që jo vetëm nuk u bien në sy për mirë femrave por edhe i largojnë ato.

Prandaj duhet të keni parasysh që kurrë të mos thoni apo bëni këto veprime:

-E dashur do bëjmë seks?!/ Nuk duhet asnjëherë të pyesni për diçka e cila dihet tashmë që femra e dëshiron.

-Djemtë e ngathët/ Femrat kurrsesi nuk i pëlqejnë meshkujt që janë të ngathët. Ato duan shkathtësi e pasion në shtrat.

-Zgjedhin vetëm dhomën e gjumit për të bërë seks/ Mos e bëni asnjëherë këtë gabim… duhet të zgjidhni disa vende të ndryshme për të bërë seks, eksperimentoni dhe mos e ktheni në monotoni.

-Djemtë me fjalor të varfër/ Është mjaft e rëndësishme që gjatë aktit meshkujt por edhe femrat të flasin… edhe me fjalë të pista. Por kur meshkujt përsërisin të njëjtat fjalë… kjo bëhet paksa e bezdisshme.

–Seksi mekanik/ Gjithnjë e njëjta gjë është e mërzitshme. Djemtë duhet të dinë të luajnë dhe ta bëjnë femrën të ndihet ndryshe çdo herë.

Go to TOP